MI VAGYUNK A VISUAL UP!

Küldetésben a hazai vállalkozások arculatáért. Több éves szabadúszói és ügynökségi tapasztalattal magunk mögött alakítottuk meg a VISUAL UP-ot.  

Úgy gondoljuk, hogy a zeneművészeti szférában tevékenykedők: zeneszerzők, lemezlovasok, énekesek, zenészek számára is elengedhetetlen a minőségi vizuális megjelenés, legyen az akár online vagy offline térben. Gyors, magas színvonalú és költséghatékony megoldásokat kínálunk vizuális marketing anyagok, arculati elemek és social media tartalmak készítésére, a stratégiától egészen a kész produktumig.

Miért mi?

Gondolj bele mennyi időt, pénzt és energiát vesz el tőled, hogy minden szükséges marketing anyagot magad készíts el! Ráadásul, egy rossz vizuális tartalom többet árt a márkádnak, mintha nem is reklámoznád. Mi elkészítünk neked mindent, amire szükséged lehet, hogy elérd céljaid.

A Musico és a Visual Up

Boldogan jelentjük be a Musico Hungary partnereinek, hogy a jövőben az ő vizuális jelenlétüket is megújítjuk, fejlesszük vagy létrehozzuk a kezdetektől.


Ne félj megmutatni a világnak ki vagy te  valójában és inspiráld őket a személyeddel legalább annyira, mint a zenéiddel! 


Legyen szó akár CD, EP borítóról, portréfotóról vagy az első videóklipedről, örömmel segítünk, hogy személyes branded minősége összhangban maradjon a zenéid színvonalával. 

Ha úgy érzed még nincs elég önbizalmad, vagy még nem állsz készen felfedni önmagad a nyilvánosság előtt, ne keseredj el! 
Stábtagjaink között remek szakemberek segítenek neked smink vagy stílustanácsadással, hogy messze elkerüljön a lámpaláz és bátran mutasd meg ki is vagy te igazán.

Ezen felül, készülő reklámfilmjeink számára is a Musico Hungary zenészei, azaz a Ti dalaitok közül választunk majd zenét, ezzel támogatva titeket és megjelenést biztosítva számotokra az üzleti élet és a magyar vállalkozások világában.

Ha Te sem szeretnél ebből kimaradni, jelentkezz hozzánk dalszerzőnek

Amiben segítünk

szolgáltatásaink


Magas színvonalú, költséghatékony és gyors megoldásokat kínálunk

minden digitális művészeti ágon


Fotózás

Klip és filmgyártás

Social kampányok

Weboldal fejlesztés

Grafikai tervezés


Nincs még ötleted mit szeretnél? 

Örömmel segítünk már a kreatív koncepció megalkotásától, hogy igazán magadénak érezd a készülő tartalmakat. Állandó konzultációk mellett írjuk meg a videokliped forgatókönyvét, készítjük el a fotózásod moodboardját, vagy tervezzük meg a szükséges grafikai elemeket. Segítünk a következő szintre lépésben is, meglévő rajongói táborod számára készített ajándéktárgyak tervezésével, hozzá szükséges webshop készítésével is. 

Az árakért és a részletes leírásokért nézd meg tájékoztatónkat

Válassz egyet szolgáltatásaink közül

 A lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Lépj velünk kapcsolatba a Musico-n keresztül és kezdjük el a közös munkát már ma!

Visual Up

+3670 627 1834

vsl@visualup.hu