Publikáció

A Musico-Akadémia többek között segítséget nyújt abban, hogy ne csak a hozzátartozóid lássák meg a tehetséget, hanem mások is. A mai világban egyre nagyobb teret hódít magának a közösségi média, a közösségépítés fogalma pedig lassan egy teljesen új szintet képvisel. 

Már-már kijelenthető, hogy az az előadó, szerző,  együttes, stb nem szerepel a közösségi hálózatokon, illetve nincs jelen az online világban alig-alig tud érvényesülni. A szájhagyomány útján terjedő ismeretségek és "vendégkörök" ideje leáldozóban van, olyan értelemben, hogy ez a módszer a XXI. században már kevés. Kevés azoknak, akik szívesen kiszakadnának a mókuskerékből és többet szeretnének adni a nagyérdeműnek. 

Vállalkozásunk egyik alapja az online publikáció, ami lehetővé teszi, hogy saját berkeken belül szorosan együtt tudjunk működni partnereinkkel. A Musico-Akadémia publikáció szolgáltatása lényegében egy olyan kiegészítő szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy több platformon is bemutassuk partnereinket. 

Amit a Musico-Akadémia publikáció szolgáltatása biztosítani tud: 

  • Zenei termékek megjelenítése a musico webáruházban
  • Kiemelt szerepeltetés a musico webáruház a "hét partnere" rovatban
  • Interjúk és egyéb médiatartalmak készítése
  • Magasabb részesedés az eladott zenei anyagok után
  • Igény esetén egyedi weboldal elkészítése
  • Ismertetőanyag a Musico-Akadémia oldalán belül
  • Facebook és Instagram kampányokban való részvétel és kiemelés

Nézzük meg, hogy pontosan mit is jelentenek ezek

Zenei termékek megjelenítése: 

Minden olyan szerző, aki zenei tartalmat tud előállítani lehetősége nyílik arra, hogy a Musico segítségével bevételeket tudjon generálni. Minden egyes eladott hanganyag után részesedés illeti a szerzőt. Értelemszerűen ha egy szerzőnek egyre több és több anyaga kerül fel termékként a webáruházba, annál nagyobb eséllyel keres majd több pénzt is. 

A hanganyagok értékesítéséről itt olvashatsz bővebben.

Kiemelt szerepeltetés: 

A Musico webáruházon belül található "a hét partnere" rovat, ami heti rendszerességgel frissül. Ez annyit jelent, hogy az a partnerünk, aki tagja a Musico-Akadémiának élhet a lehetőséggel, hogy a főoldalon egy teljes héten keresztül kint legyen a saját bemutatkozó anyaga, ami biztosítja azt, hogy a lehető legtöbb látogató lássa, megismerje partnerünket. Itt van a legnagyobb esélye annak, hogy az adott partnert, zenéjét vagy szolgáltatását választják. A rovatból a látogató egyből a partnerünk személyes weboldalára kerül (kattintás esetén), ahol részleteibe menően megismerheti a partnerünk által kínált szolgáltatásokat.

Interjúk és egyéb médiatartalmak: 

A partnereinkkel arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb csatornán szerepeltessük, így szinte elengedhetetlenek ezek az eszközök. Más szolgáltatásokkal ellentétben ezek nem darabonként vannak felszámolva, hanem csomagokban. Egyszóval egyetlen fizetéss egy interjúra és egy választott médiatartalomra is (pl videó, élő beszélgetés, stb) jogosít.

Magasabb részesedés az eladott tartalmak után: 

Azon Musico-Akadémia partnerek, akikkel már legalább 3 hónapja együtt dolgozunk lehetőséget kapnak arra, hogy a szolgáltatásaikból származó jövedelmeiket növeljék.

Igény esetén egyedi weboldal:

Abban az esetben, ha valamely Musico-Akadémia partner úgy gondolja, hogy saját oldalt szeretne, úgy annak kialakítását, kivitelezését, ügyintézését és menedzselését, karbantartását vállaljuk.

Ismertetőanyag a Musico-Akadémia oldalán: 

Minden partnerünk megjelenítésre kerül oldalunkon, így a potenciális látogatók tudnak válogatni a művészek, előadók, szerzők, oktatók, stb között. Ezért is érdemes élni a "hét partnere" rovat lehetőségével, hogy ezáltal is növelje megjelenéseinek számát.

Facebook és Instagram: 

Folyamatos posztok, képek, videók és írásos tartalmak megjelenítése az adott partnerünkről. Ezáltal is igyekszünk lehetővé tenni azt, hogy a legtöbb platformon bemutassuk partnereinket. Emelkedj ki a tömegből

Minél több fórumon történik megjelenés, annál nagyobb az esélye annak, hogy ismertebbé válsz a látogatóink körében. Bízunk benne, hogy Te is szeretnél kiemelkedni egy kicsit a tömegből, és megmutatni másoknak, hogy mi az, amit Te tudsz nyújtani. Ebben számíthatsz a mi segítségünkre, hiszen ezért jöttünk létre. 

Ha valamiben nem lennél biztos, vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérd ingyenes konzultációnkat. A konzultáció kéréséhez kattints a "Konzultáció igénylése" gombra.