Oktató

Oktatató alatt értünk mindenkit, aki a zenének valamely formáját behatóan ismeri. Legyen az akár hangszer, hangtechnika, zeneelmélet, stúdiómunkálatok, ami a zenéhez köthető és értesz hozzá, akkor már egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy a Musico-Akadémia tagja legyél. 

Szeretnénk elkerülni a XY Béla effektust, ezért ha úgy érzed, hogy egy zenéhez kapcsolódó témakörben igazán jártas vagy, nincs más dolgod, mint jelentkezni nálunk írásban, ami után mi felvesszük Veled a kapcsolatot. 


Ami nagyon fontos

  • Légy igényes a munkásságodra

Értjük ezalatt, hogy amit hirdetsz és kommunikálsz az valós legyen, ne tájékoztassuk félre a leendő tanítványokat, hiszen az senkinek sem jó. Nem jó a tanítványnak, mert csalódnia kell és lehet, hogy éppen emiatt megy el a kedve a zenéléstől, ami igen csak szomorú lenne. Nem jó nekünk sem, hiszen akkor egy partnerrel kevesebbek lennénk, de a leginkább Neked nem jó, hiszen így bevételtől és egzisztenciától esnél el. 

Ezeken kívül mindenki csak nyerni tud azzal, hogy amit csinálsz azt jókedvűen csinálod, így arra kérünk, hogy ne nyűgként kezeld a felkéréseket, hanem örömmel állj ahhoz, aki Téged választ oktatójaként. 

  • Tényleg tudd, hogy mit csinálsz

Ha hangszert oktatsz, érts a hangszeredhez, ha elméletet, akkor értsed is amit tanítani szeretnél. Annak csak örülünk, ha Te is evidensnek gondolod ezeket. 

  • Ha bármi észrevételed van, ne tartsd magadban

Ha olyat tapasztalsz, ami a Te értékrendedbe nem fér bele, haladéktalanul jelezd felénk, hogy segíteni tudjunk. 


Amit mindenképp olvass el

A leendő tanítványaiddal Te fogsz kommunikálni, mi a lehetőséget igyekszünk megadni annak, hogy egymásra találjatok. Azt, hogy hol, mikor, hányszor, mennyiért, azt már Ti döntitek el. Igen jól olvastad, a mennyiért kérdésben is 100%-ban Te döntesz. Nem kérünk érte jutalékot, és senki nem fog Téged azzal keresni, hogy számolj be arról, hogy mégis miért van ennyi diákod, vagy éppen miért nincs annyi diákod. 

Mi jár azzal, ha oktató leszek a a Musico-Akadémián?

Amit mit adhatunk Neked:

  • Saját oldalt a Musico-Akadémián belül
  • Egyedileg elkészített weboldalt (igény esetén)
  • Felkerülsz a Musico-Akadémia partnerlistájára ahol megtalálhatnak a diákok
  • Folyamatos ajánlásban részesülhetsz a közösségi médiákban és a Musico-Akadémia oldalán
  • Szöveges és videós interjúk elkészítésének és megjelenítésének lehetőségét, mely a saját YouTube csatornákra is felkerül online marketing kíséretében
  • A musicohungary.hu oldalon való megjelenés 
  • Az oldalad/oldalaid folyamatos karbantartása (veled egyeztetve)

Cserébe annyit kérünk tőled, hogy segítsd a munkákat azzal, hogy szükség esetén együttműködsz velünk, így mind a Te munkád, mind a miénk sokkal gördülékenyebben fog haladni. 


Opcionálisan választható szolgáltatásaink

A fenti felsorolásban láthattad, hogy van, ami opcionálisan választható és van ami önmagában jár azért, ha a Musico-Akadémia oktatója leszel. Az opcionálisan választható szolgáltatásink árairól tekintsd meg az árlistánkat és válaszd ki azt, ami leginkább passzol hozzád.