Oktató/Dalszerző szeretnék lenni

Örülök, hogy ezt a lírásunkat olvasod, hiszen ha itt vagy, az az jelenti, hogy olyan különleges tudás birtokában vagy, amiből mások is profitálhatnak. Sajnos manapság rengetegen vannak olyanok, akik úgy gondolják elegendő tudással rendelkeznek ahhoz, hogy másokat megtanítsanak a "mesterségre", de  valójában csak csekély, vagy nem elegendő tudással rendelkeznek ahhoz, hogy azt megfelelő képpen tudják átadni. 

Nézzünk meg egy egyszerű példát, hogy mire is gondolok.

 "XY Béla" részt vett egy 2 hetes gyorstalpaló "kócs" tanfolyamon. XY Béla ezalatt a két hét alatt nagyon sokat tanult, megtetszett neki a témakör, sikeresen le is "vizsgázott" és büszkén tudja felmutatni az "oklevelét", hogy képzett "kócs" lett. És ekkor meg is fogan a fejében, hogy ő ezzel fog foglalkozni, hogy másokat fog "kócsolni" mert már így is minden csínyt elsajátított. XY Béla készít egy oldalt ahol hirdeti magát, viszonylag drágán - hiszen végzett "kócs" - és várja a jelentkezőket.  Meg is érkezik hozzá első ügyfele ZZS Béláné, akit XY Béla heti rendszerességgel "kócsol" minden féle témakörben. ZZS Béláné előbb-utóbb érzi, hogy nem minden úgy működik, amit elvárna, de legalább fizethet érte. Jobb esetben ZZS Béláné belátja, hogy valószínűleg XY Béla valódi tudással nem rendelkezik, és ideje másik COACH után nézni. 

Sajnos tényleg sokan vannak, akik önjelölt oktatónak, tanárnak, szerzőnek mondják magukat és valójában mögöttes tudásuk nincs. Bízom benne, és hiszem, hogy Te nem azért vagy most itt, hogy XY Béla legyél, hiszen közös érdekünk, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani. 


Te melyiket választanád?

Semmi extra dologra nem kell gondolni, és nem szeretnénk azzal ijesztgetni, hogy hatalmas feltételeket támasztunk. Bízunk benned annyira, hogy érted a dolgod, és azért szeretnél ezzel foglalkozni, hogy másoknak is segíteni tudj.

Mint láthatod két opciót tudunk kínálni Neked. Nézzük meg őket egy kicsit részletesebben, hogy melyik alatt mit is értünk pontosan.

Kattints arra, amelyiket a leginkább magadénak érzed!