Ezeket a zenéket a FB és a YouTube sem tiltja le!

2020.03.02

A előző cikk végén írtam, hogy még jelentkezni fogok, hogy hogyan haladunk. Ennek most jött el az ideje. Az előző cikkben szó volt róla, hogy tartunk egy megnyitó ünnepséget, ahol közösen ünnepeljük meg vállalkozásom, a Musico indulását. Itt kapott zöld jelzést a webáruházunk is, ahol a felhasználók jogilag rendezett zenékből és hanganyagokból tudnak válogatni. Legyen az vállalkozó, youtuber, zenész, énekes, szinte mindnek szüksége van olyan zenékre/hangokra, amik jogilag rendben vannak. A jelenleg elérhető ingyenes zenéket egyre többen használják, így elveszik a lehetőséget az igazi egyedi megjelenéstől. Nálunk ennek az ellenkezőjével találkozhatnak a felhasználóink, hiszen

szerződött zeneszerzőink és partnereink segítségével az egyedi igények kielégítésén dolgozunk, hogy minél inkább ki lehessen tűnni a reklámzajban.

Mint ahogyan az előző cikkben is olvashattad a kezdeti bejegyzéseink körülbelül 3000 embert értek el, ez mára 28.000-re nőtt. Videóink megtekintésének száma pár tucatról 6.200-ra emelkedett, mindemellett a megnyitó ünnepségen közvetített élőadásaink közel 10.000 emberhez értek el, több ezres megtekintést eredményezve, ami számokban kifejezve 50 órányi nézettséget jelent. És a legszebb benne, hogy február 15-én volt megnyitó, így ezeket a számokat két hét alatt tudtuk produkálni.

Természetesen ennek a velejárója az is, hogy az Akadémiai honlapunkon közel 5.000 oldalmegtekintésünk van havonta, a látogatók száma pedig eléri a napi 200-at. A  webshop is szép eredményeket mutat, ahol az átlagos munkamenet 5-6 perc felhasználónként, ami kezdésnek szerintem egészen jó.

Mind a két oldalon lehetőség van regisztrálni dalszerzőként, akiknek igyekszünk maximális támogatást adni, saját oldalt, közösségi felületeken reklámozást és még sok minden mást is, és nem utolsó sorban jutalékot a zenék eladása után. Persze nem csak zeneszerzők, de oktatók, videósok is megtalálják a kedvükre való megvalósítási ajánlatainkat.

Azóta újabb zeneszerzőkkel bővültünk, több felkérést kaptunk zenei alapok készítésére és két új üzleti partnerrel dolgozunk együtt, aminek hamarosan egy nagy közösségi megmozdulás lesz az eredménye. A közeljövőben angol nyelven is elérhetőek lesznek az oldalaink, valamint folyamatban van a külföldi értékesítés bevezetése is.

Így bizakodóak vagyunk a jövőre nézve, és bízom benne, hogy sokatoknak motivációt ad ez a kis leírás.