Gyetvai Viktor

Üdvözöllek a profilomon!

A nevem Gyetvai Viktor, és közel 15 éve foglalkozom zenéléssel és zeneszerzéssel, ebből fakadóan az első nótámat már 15 éves koromban megírtam ballada formájában. De persze akkoriban én is csak rajongó voltam még, akik a nagyok zenéin nőttek fel, mint pl. Metallica, Guns 'n' Roses, Nightwish...

Azóta persze rendkívül sok más műfaj ötvözi a zenei ízlésemet, amikről úgy gondolom, hogy a legjobban tudják kifejezni lelkem mivoltát és persze mindehhez rengeteg élettapasztalat is társul.

Nagy hatással bírnak rám korunk nevesebb film- és videójáték zeneszerzői mint pl.: Hans Zimmer, Jordan Rudess, Jeremy Soule és még sokan mások, lásd a korábban említett zenekarokat és művészeket. Úgy vélem, hogy mind az életben, mind a zenében a két legfontosabb dolog az igényesség és a minőség, így munkáim során is ezekre törekszem.Stílusomból fakadóan előnyben részesítem a hangszeres zenészi előadásokat, alkotásokat, ugyanakkor tudom, hogy a mai kor elektronikus igényeit is ki kell szolgálni. Ez még nem jelenti azt, hogy régimódi lennék, de az elismert és populáris stílusokhoz, nekem is ugyanúgy fel kell zárkóznom, mint ahogyan bármelyik hasonló cipőben járó zenész kollégámnak. 

Míg egyesek számára csak egy idegen nyelv a zene fogalma, addig másoknak, akik
érteni is szeretnének hozzá...
...számukra csupán csak a teremtés kezdete... 

Billentyűs zenészként temérdek sok hangszert és velejáró dolgokat kell ismernem, (és ez most nem vicc, mint a "szintis az aluljáróban"): Húrosokon át az aerofon és ütős szekciókat, az oszcillátor gerjesztette szintéziseket, naturális hangokat, gitárerősítő modelleket, digitális effekteket, stb...  

Nem számít, hogy hogyan nézel ki, milyen a hajad, hány fejed van, hány ujjad, karod... Az számít igazán, hogy hogyan tudod kimutatni azt ami a lelkedben van és azt hogyan adod elő. És erre a zene a legjobb választás!

Referenciáim

Szolgáltatások

Amennyiben szeretnél velem együtt dolgozni, kérlek az alábbi űrlapon jelezd felém, hogy fel tudjam venni Veled a kapcsolatot.
Speciális esetekben válaszd az árajánlat funkciót!

Árlista

Zeneszerzési díj az adott hanganyag hosszára értendő

Zeneszerzés

Megadott ár, alapár*

4 990 Ft/perc

Hangtechnikai tanácsadás

2990 Ft

Effekt/loop/hangszerkesztési véleményezés

Árajánlat alapján

*Hosszúságtól, tartalomtól, időtől függően az ár változhat, a részletekért kérj ajánlatot!