Ami kell ahhoz, hogy a Musico-Akadémia tagja lehess 

Az eddig olvasottakból is kideríthetted már, hogy a Musico-Akadémia egy olyan szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás, ami segítségedre lehet abban, hogy kezdeni tudj valamit az általad nyújtott szolgáltatásokkal. Legyen az oktatás, szövegírás, zeneszerzés, előadóművészet, stúdiótechnika, stb. Itt most pontosan leírjuk Neked, hogy mindezt hogyan tudod megtenni. 

1. Lépés: Legyen a sajátod...

... vagy legalább legyen saját elképzelésed. Ez elengedhetetlen, hiszen pontosan a Te szerzeményeidet, tudásodat is készülünk megismertetni másokkal. Ha még nincsen kész anyagod ne aggódj, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

2. Lépés: Jelentkezz nálunk...

A lenti űrlap segítségével jelezd felénk csatlakozási szándékod. Válaszd a konzultáció lehetőséget és az "Üzenet" részben írd meg nekünk, hogy milyen módon szeretnéd a konzultációt. Ez lehet telefonon, vagy videó chaten, vagy ha szükségét látod, akkor személyesen is állunk a rendelkezésedre. 

3. Lépés: Reakció...

Miután megérkezett hozzánk a jelentkezésed első körben telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket és megbeszéljünk egy időpontot a konzultációra. 

4. Lépés: A konzultáció...

A konzultáció során igyekszünk mindent átbeszélni, hogy mi is az elképzelésed és mi hogyan tudunk Neked ebben segíteni. A konzultáció természetesen ingyenes! 

5. Lépés: Lezárás...

A konzultáció végén, miután megbeszéltünk minden részletet, regisztrálunk Téged az oldalunkra és el tudjuk kezdeni a közös együttműködést. 

Sok sikert kívánunk, várjuk jelentkezésed! 


Musico-Akadémia szolgáltatásai

Válassz egy szolgáltatást és vedd fel velünk a kapcsolatot! 

(A megadott mezők kitöltése kötelező)


* Az adatkezelési tájékoztató a "Továbbiak" menüpontban érhetőek el.